Samen bereiken we meer

Wat ons verbindt?
De passie voor ons vak en de overtuiging dat we alleen maar goed kunnen samenwerken en innoveren als we een veilige basis creëren, in onszelf en met anderen, om uitdagingen aan te gaan.

Humanity at work is een samenwerkingsverband tussen Frida Huigen en Simone van Slooten.

Als ervaren gedragstrainers en (team)coaches die werken met hoofd, hart en handen, ervaar je bij ons een inspirerende en warme leeromgeving. We hebben allebei een pragmatische fascinatie voor de diepe wijsheid van het Oosterse denken in combinatie met state of the art Westerse kennis over gedrag, groepsdynamica, brein, lichaam en emoties. We zijn ervan overtuigd dat we met alleen de kracht van het denken de uitdagingen van deze tijd niet kunnen oplossen. En we willen graag dat onze kinderen en kleinkinderen ook nog kunnen genieten van al het moois wat deze wereld te bieden heeft.

Wat ons verbindt? De passie voor ons vak en de overtuiging dat we alleen maar goed kunnen samenwerken en innoveren als we vanuit een veilige basis vertrekken om deze uitdagingen aan te gaan. We hebben veel plezier in het maken van verrassende, vernieuwende en impactvolle interventies voor onze klanten. We vinden het eeuwig zonde dat er in organisaties zoveel talent en energie wordt verspild én veel mensen gestresst en burn-out raken. Vaak omdat wij onze menselijke gebruiksaanwijzing en behoeften niet kennen. Waardoor het ook in de samenwerking niet goed gaat. 

Ook in onze samenwerking als twee eigenwijze professionals ervaren we elke dag weer hoe inspirerend én lastig samenwerken eigenlijk is. Juist omdat we ook zo anders zijn. Maar als we normaliseren dat het erbij hoort om te struikelen, te worstelen, elkaar te raken en soms de verbinding te verliezen, kunnen we open en nieuwsgierig blijven als er gedoe ontstaat. Daardoor vinden we elkaar altijd verrijkt weer terug.  

We werken graag in organisaties en het bedrijfsleven. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is er elk jaar ook ruimte voor klanten met een smallere beurs. We kijken dan samen naar een passende vergoeding. 

IMG_0027 2

Frida Huigen

Frida is een nieuwsgierige reiziger in dit leven. Ze werkt en leert vanuit een diep vertrouwen in het potentieel van mensen. Maar ook met een doorleefde ervaring en compassie voor de kwetsbaarheid en rafelrandjes van ons mens-zijn. Ze traint graag professionals en professionals in opleiding om een stevig fundament te leggen voor persoonlijk leiderschap, het duurzaam doorbreken van ineffectieve patronen en om te leren coachen in organisaties. Ze wordt ervaren als betrokken, inspirerend, uitnodigend en verbindend. Ze heeft ook 15 jaar werkervaring als accountmanager, internationaal projectleider en consultant. Hierdoor combineert ze een diepe kennis over effectief beïnvloeden van gedrag met een stevig bewustzijn van organisatiedynamiek en de taal van organisaties. 

Ze houdt van mooie momenten, yoga, bewegen en reizen. In haar vrije tijd is ze graag buiten, op de fiets of op een wandelpad. Altijd op zoek naar een mooi uitzicht. 

Simone 2020 (4)

Simone van Slooten

Simone heeft een fascinatie voor het werken in teams; wat maakt nou dat het ene team wel succesvol en prettig werken is, en het andere team niet? En hoe kan daar indien gewenst weer beweging in komen? Simone coacht teams naar betere onderlinge samenwerking en naar meer zelfstandigheid. Haar ervaringsgerichte en belichaamde manier van werken komt hierbij goed van pas. Ze werkt daarbij graag met leiders omdat die het schakelpunt vormen in het creëren van een bewustere en ontwikkelingsgerichte organisatiecultuur. Door haar rollen als (internationaal) projectleider en consultant voegt ze haar ervaring in corporate organisatiedynamieken toe. Klanten beschrijven haar als een fijn mens, sensitief en direct, professioneel en hartelijk.

In haar vrije tijd kun je haar horen spelen op een akoestische gitaar, streeft ze een gezonde leefstijl na en kijkt ze graag documentaires. Haar favoriete liedjes is momenteel ‘Human’ van Rag’n Bone en Ineke ten Cate is haar favoriete schilder.

Onze opdrachtgevers