‘The only thing we can control is our mindset. The opportunity is to choose to become the leader you wish you had’ 

– Simon Sinek

Voor leiders

Als directeur, manager of ondernemer ben je zichtbaar in jouw organisatie. Met name voor executives geldt dat aan de top van organisaties de zaken soms net wat anders liggen. Van jou wordt verwacht dat je je zaken op orde hebt. Het uiten van twijfels of onzekerheden is niet altijd even eenvoudig gezien de positie die je bekleedt. Binnen jouw organisatie is er misschien niet altijd een plek waar jij je vragen en uitdagingen kan delen of iemand te vinden die werkelijk naar jou luistert, belangeloos open vragen stelt, met jou spart en jou spiegelt.

Uitdaging voor leiders

In deze complexe wereld hebben leiders meer dan ooit ruimte nodig waar ze kunnen nadenken over de eisen en verwachtingen die aan hen worden gesteld, waar zij weer in balans kunnen komen en weer kunnen afstemmen op hun persoonlijke visie en thuisbasis. Door individuele coaching vergroot je je blikveld op jouw complexe en dynamische context. Het coaching proces resulteert in een toegenomen bewustzijn over jezelf en de situatie waarin je je bevindt. 

Onze aanpak

Elk coaching gesprek is gericht op het vergroten van bewustzijn over jezelf, je leiderschapsrol, het verbreden van je perspectief en het creëren van een verandering van binnenuit. Vanuit wat jij werkelijk belangrijk vindt, de kwaliteiten die je hebt en de bijdrage die jij wilt leveren. We gebruiken daarbij vernieuwende, no-nonsense en evidence based coachingsinstrumenten die hun waarde in de praktijk hebben bewezen. We kiezen samen die instrumenten die voor jou het meest ondersteunend zijn. Gericht op het stappen zetten in jouw context. Waardoor je resultaten creëert die er voor jou en jouw organisatie toe doen.

Resultaat

Je verandert duurzaam je manier van kijken, denken en doen. Dit leidt tot een zichtbare verandering in je leiderschapsgedrag en heeft een positieve impact op je leiderschapseffectiviteit. En daarmee op de lange termijn prestaties van jou, je team en je organisatie.

Prijs

Op aanvraag

Praktische zaken

  • In een eerste kennismakingsgesprek verkennen we jouw vraag of leiderschapsthema, en onderzoeken we samen of de klik bestaat om met elkaar in zee te gaan.
  • Na het kennismakingsgesprek maken we een passende offerte.
  • Een compleet coachingstraject bestaat gemiddeld uit zes tot acht sessies.
  • In coachingstrajecten voor leiders maken we graag gebruik van het 360° feedback assessment van de Leadership Circle™.
  • Een traject wordt altijd op maat gemaakt, zodat het optimaal past bij jou en je werkcontext.
  • We werken face to face, maar natuurlijk ook online.