Leer in deze interactieve workshop de achtergrond en kracht van Mindful Zelfcompassie kennen. Ervaar hoe je met een paar praktische vaardigheden een start kan maken met het vergroten van je veerkracht.

Startdatum en tijdstip

Op aanvraag

Kennismakingsworkshop Mindful Zelfcompassie

Voor wie

Deze kennismakingsworkshop is voor professionals die met mensen werken en die willen kennismaken met de kracht van Mindful Zelfcompassie. Je wil weten hoe je je veerkracht in lastige situaties vergroot, stress vermindert, en beter in verbinding blijft met jezelf en met anderen. 

Inhoud

Leer in deze workshop de kracht van Mindful Zelfcompassie kennen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • wat is Mindful Zelfcompassie;
  • hoe werkt het;
  • wat is de impact;
  • hoe kan je dit trainen.
Na de workshop

Na deze inspirerende workshop heb je meer inzicht in de impact van Mindful Zelfcompassie, je menselijke gebruiksaanwijzing en hoe vriendelijkheid voor jezelf je veerkracht, welbevinden en vitaliteit vergroot. Daarbij leer je een aantal praktische vaardigheden die je direct kan toepassen in werk en leven.

Wil jij of je team geïnspireerd worden?
We geven deze workshop alleen incompany. Het is zeer geschikt voor teams en/of professionals die anderen begeleiden of coachen in hun werk. Waardoor je samen ongemak, gedoe, diversiteit, conflict en tegenstellingen beter kan omarmen en samen kan blijven groeien en ontwikkelen. We geven de workshop dan ook graag op aanvraag en op maat.