‘Be the change you want to see in this world’

Gandhi

Humanity at work biedt expertise en een helpende hand bij het ontwikkelen van een stevig fundament van innerlijk leiderschap. Voor jou, je team en je organisatie.

Leid

De huidige complexe tijd stelt ons voor uitdagingen waar niet altijd makkelijke antwoorden op zijn.
Zeker als we reageren vanuit onze vanzelfsprekende manieren van denken en doen, missen we de mogelijkheden tot het vinden van nieuwe wegen en oplossingen. Verandering is een constante. Als je je als mens niet afstemt op deze veranderingen ben je optimaal voorbereid op de wereld van gisteren, maar niet op die van morgen. 

Innerlijk leiderschap begint met helder te krijgen wat werkelijk belangrijk voor je is. Zodat je minder impulsief reageert op wat er op je afkomt en bewuster handelt vanuit je innerlijk kompas. Je accepteert dat je niet alles onder controle hebt, dat je niet alles weet en dat fouten maken en onzeker zijn erbij horen. Je maakt gebruik van je kwaliteiten en herkent en erkent waar je vastloopt in jezelf en in de samenwerking met anderen. En je neemt de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. 

Als je innerlijk leiderschap versterkt, blijf je ook beter staan in complexe leiderschapsdynamiek. En ben je in staat om een betere leider te zijn voor anderen.

Leer anders kijken en laat je handelen minder bepalen door de mensen en omstandigheden buiten jou. Vaar op je eigen, innerlijk kompas. Zo ervaar je minder stress in werk en leven en ben je effectiever en innovatiever in samenwerking.