Coaching is een effectieve manier om de verbinding met jezelf te verdiepen en oude patronen los te laten. Hierdoor maak je beter gebruik van je kwaliteiten en vergroot je je persoonlijk leiderschap. 

Voor professionals

Je bent toe aan verandering. Maar in plaats van te versnellen helpt het misschien meer om even te vertragen. Verandering gaat nooit in een keer, maar heeft een overgangsfase nodig. Een fase waarin de ruimte is om te onderzoeken wat er speelt, wat je wilt en hoe je daar kan komen. Het koesteren van de bijbehorende onzekerheid en blij zijn met het losweken van oude patronen. Coaching biedt je de veilige en uitdagende ruimte om vanuit die vertraging een echte stap te maken.

Voorbeelden van coachingsvragen

Het kan zijn dat je al precies helder hebt wat je wil veranderen, maar soms zit dat meer in een gevoel van ‘niet helemaal lekker in je vel zitten’ of ‘het niet goed weten’. Of je hebt wel voornemens, maar het komt er niet van om echt door te pakken. Wij coachen graag op de volgende thema’s:

  • Persoonlijke effectiviteit – je weet wat je valkuilen zijn, maar je blijft bepaald gedrag herhalen en je wilt dit duurzaam doorbreken.
  • Nieuwe koers – je wilt graag veranderen in je werk, je wilt helder te krijgen wat je werkelijk wilt, wat je kwaliteiten zijn en waar je energie van krijgt.
  • Stilstaan na de start – je bent begonnen aan een nieuwe rol of baan en je wilt ervoor zorgen dat je in deze nieuwe context succesvol wordt.
  • Vitaliteit – je functioneert prima in je werk, maar je merkt dat je wat vermoeid of leeg begint te raken en je wilt je weer vitaal voelen.
  • Opstaan na tegenslag – je hebt tegenslag ervaren, wellicht ben je onzeker geworden en je wilt je zelfvertrouwen en je plezier in je werk weer herwinnen.
Onze aanpak

We werken vanuit een diep vertrouwen in jouw ontwikkelpotentieel. Jouw wensen, waarden en verlangens zijn het uitgangspunt. We onderzoeken hoe je hier bent gekomen, welke kwaliteiten je al hebt en wat je nu belemmert om door te groeien naar een volgende fase in je ontwikkeling. We lopen samen met je op in het onderzoeken van nieuwe perspectieven, het maken van krachtige keuzes en het experimenteren met nieuw gedrag.

Resultaat

Je maakt duurzame stappen in je ontwikkeling. Dit heeft een positieve impact op je effectiviteit, je welbevinden en je manier van samenwerken.

Praktisch

  • In een eerste gratis kennismakingsgesprek verkennen we je vraag en onderzoeken we samen of de klik bestaat om met elkaar in zee te gaan.
  • De prijs is exclusief eventuele locatiekosten.
  • We werken graag face to face, maar natuurlijk ook online, telefonisch of een combinatie hiervan. Verrassend effectief, maar alleen als jij dat ook wilt.